Yli 20 vuoden ravintola-alan kokemuksella

Makuhermojesi hellijä

Picantti on perustettu palvelemaan sinua, joka haluat juhliisi tai tapahtumaasi pikkuisen parempaa tarjottavaa. Suunnittelemme yhdessä kanssasi, toiveitasi kunnioittaen menun, joka sopii juuri sinun tarpeisiin ja budjettiin.

 

The chef

Antti Pesonen, 41-vuotias kauhan heiluttaja: Työt veivät minut Kotkan seudulta Jyväskylään 2000-luvun alkuvuosina. Vispilän kauppojen seurauksena minulla on vaimo ja kaksi poikaa, ja perheemme asuu akselilla Fuengirola-Jyväskylä. Olen työskennellyt useissa ravintoloissa Kotkassa, Jyväskylässä sekä Fuengirolassa, 17 vuotta työurastani vastuuasemassa. Vastasin kyökistä Fuengirolan Ravintola Kukossa ja sitä ennen pestini oli Jyväskylän Stefan’s steakhouse:n keittiöpäällikkö. Nykyisin päivätyöni on vastata Aurinkorannikon suomalaisen koulun keittiöstä.

Minulla on kattiloittain kokemusta, näkemystä ja ideoita erilaisista ruoista.

Yhdestä asiasta en tingi, nimittäin LAADUSTA.

Kuvat: Martti Niskanen